HORECA

A D'ORA WATER A „FENNTARTHATÓ TISZTASÁG” FILOZÓFIÁJÁT KÖVETI

A HORECA SZEKTOR SZÁMÁRA.

A HORECA szektorban a D'ORA water kizárólag üvegbe van palackozva, amely az egyetlen olyan anyag, amely változatlanul képes megőrizni tisztaságát és prémium minőségét. Az üveg nem befolyásolja a víz ízét, nem befolyásolja a víz tulajdonságait, csekély a környezetre gyakorolt ​​hatása. Lehetővé teszi az italok és ételek tökéletes tartósítását.

Az üveg átlátszó, mint a víz, és olyan, mint a D'ORA vízértékek.

A vendéglátóipar (éttermek, vendéglátóhelyek, céges rendezvények, társasági rendezvények), klubok és szálláshelyek számára készült, az alapanyagok megválasztására és az ízértékesítésre odafigyelve, egyedi kialakítása és üvegválasztéka jellemzi. A belső tisztaság és a környezetre való odafigyelés teszi a D'ORA-t ideális vizévé egy olyan étterem számára, amely nem csak az aromákra, hanem a minőség és a tisztelet értékeire is odafigyel.

A dizájn a tisztaságról és a fenntarthatóságról szól, és amely tökéletesen kifejezi a D'ORA „Fenntartható tisztaság” filozófiáját, eleganciával nemesítve az asztalt. A D'ORA víz 330 ml-es, 700 ml-es, 750 ml-es és 1000 ml-es kiszerelésben kapható.

Egy vendéglátós számára a tisztaság elkötelezettség, amely a munkája iránti tiszteletből és szeretetből tevődik össze. Ez azt jelenti, hogy a legjobb alapanyagokat kell kiválasztani, a legkomolyabb minőség- és környezettudatos termelőktől.

Ez azt jelenti, hogy a kulináris készítményeket olyan nyelvként kell használni, amely a kiválóságról és az értékekről beszél, és amelyet meg kell osztani a vásárlókkal. Ez azt is jelenti, hogy olyan egyedi vizet válasszunk, mint a D'ORA, amely tökéletesen kiegészíti a kiválasztott ételek összetevőit, és fokozza azok ízét. Azok, akik D'ORA vizet isznak, tisztelik a környezetet és az egészségüket.