D'ora BIOTONIC

A termék sajátossága a D`ORA víz természetes mangán-, magnézium- és vaskolloidokkal való dúsításában, valamint a víz frekvenciájának kb. 9000 Hz-es mért értékig történő növelésében rejlik. 

A D`ORA BIOTONIC víz ezért energiával tölti fel, több speciálisan erre a célra kiválasztott kőrétegen átvezetve. Ezeknek a kőzeteknek a természete és rétegzett elrendezése egy figyelemreméltó energizáló tulajdonságú víz előállításához vezet, nevezhetjük "energiavíznek" is.

Az energetizáló hatások már a reggeli éhgyomorra elfogyasztott 50-250 ml elfogyasztásától is érzékelhetőek. Az első érezhető hatás az energizáló hatás, így a Biotonic fogyasztása helyettesítheti a kávét, anélkül, hogy éreznénk a magas kávé vagy más energiaital fogyasztás mellékhatásait. Röviden: a Biotonic fogyasztása energiát biztosít a nap további részére! Az egyes sejtek energianövelő hatása az egész testre általános megfiatalodáshoz vezet, elősegíti a sejtvitalitást és az immunitást.

Azok, akik D'ORA BIOTONIC-ot fogyasztanak, megerősítik a szexuális aktivitásuk növekedését, a sportteljesítmény fokozódását, a tartós erőfeszítéssel szembeni ellenállást vagy a vezetésre való figyelem, a mentális összpontosítás aktív megőrzését. Az egész test élettel teli, a kávé minden mellékhatása nélkül, mint például a vérnyomás vagy a pulzusszám emelkedése.